Hlavní obsah
Článek

Popová královna se chce za každou cenu udržet na hudební scéně, kde má stále větší konkurenci v podobě mladších interpretek. Šokovat svět je ovšem stále větší výzvou.

Poté, co Lady Gaga zazářila a zhasla se svými módními excesy, Nicki Minaj předvedla své vnady a kulaté pozadí v nejrůznějších pozicích a Miley Cyrus smazala hranici mezi hudbou a pornografií, se Madonna snaží ze všech sil neztratit svou pozici.

Vyplazovat jazyk a oblékat se jako o generaci mladší žena už k popularitě nestačí, a tak se Madonna rozhodla přijít s něčím novým. Respektive s něčím, co už tady sice v minulosti bylo, ale dnes to dostává zcela jiné vyznění.

V depilační éře jde Madonna proti proudu a vyhodila ze své koupelny výbavu, bez níž se žádná moderní žena neobejde. Hudební hvězda skoncovala s holením v oblasti podpaží a s výsledkem se pochlubila na internetu. Díky hustému porostu sice vyčnívá z davu, ale tento způsob propagace jí nejspíš nové fanoušky nezajistí. O tom, zda si stejně hýčká i jiné tělesné partie, Madonna prozatím neinformovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám