Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Linda Finková si ze sebe umí udělat legraci a nestydí se ukázat bez líčidel a s mastnými vlasy do culíku. A že to není pohled, nad nímž lze zaplesat. Ve stavu, jako když vstane z postele a sotva si stihne protřít oči, se dokonce nechala i vyfotit.

"Naprosto chápu vtip, že se na sebe žena podívá ráno do zrcadla, pak si vzpomene na manžela a řekne si: ‚To ti patří,‘ " smála se Linda, která je stále vdaná za komika Richarda Genzera (57), i když spolu už dva roky nesdílejí společnou domácnost a oba mají nové partnery.

My zpěvačku zastihli na zkrášlovacím dopoledni, kam ji pozval travesti umělec Pity, jehož známe i z reality show VyVolení. A po zásahu odborníků od pedikéra přes vizážistu po kadeřnici vypadala jako jiná žena. "Jistěže si ráda připadám krásná, ale bohužel na sebe nemám tolik času, kolik bych si přála, a tak se sebou nechám tyhle věci provádět jen výjimečně," prohlásila Finková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám