Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká zpěvačka Cher je v hudebním šoubyznysu naprostým unikátem. Přestože účinkuje už od 60. let, její vizáž se příliš neproměnila.

Cher šokovala fanoušky už v 90. letech, kdy zaznamenala obrovský úspěch s přelomovým albem Believe. Tehdy jí bylo o téměř 20 let méně a všichni se pozastavovali nad tím, jak vypadá skvěle. To ovšem netušili, že Cher nebude babičku připomínat ani o dvě desetiletí později.

Hudební legenda loni vydala svou již 26. řadovou desku Closer to the Truth, již zdobí fotografie, na níž vypadá jako třicítka. Zpěvačka sice sklidila kritiku za to, že se na jejím portrétu grafici pořádně vyřádili, ale teď dokázala, že její podobizna opravdu nebyla daleko od pravdy.

Když se Cher objevila v americké televizní show, moderátoři i publikum strnuli v úžasu. Nic totiž nenasvědčovalo tomu, že tato atraktivní žena v květnu oslaví 68. narozeniny. Vlnité blond vlasy zjemnily její ostré rysy a štíhlou postavu zdůraznila kožená bunda, která rozhodně nepatří do šatníku běžné seniorky.

Zpěvačku teď ovšem čeká velká výzva. Brzy v arizonském Phoenixu odstartuje turné, na němž by navzdory pokročilému věku chtěla předvést náročná taneční čísla. Pak se teprve ukáže, zda je její tělo ve stejné formě jako tvář vylepšená několika plastikami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám