Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stá repríza posledního muzikálu Michala Davida patřila bezesporu představitelce titulní role Yvettě Blanarovičové. Sexy padesátnice pojala postavu podle svých slov více tanečně než její kolegyně Kateřina Brožová, a podle toho to také vypadalo. Na pódiu dokonce při bujném tanečku selhal kostým a předvedla své ňadro.

V zákulisí nám herečka dokázala, že je pružná jako mladá gymnastka. V punčochách s podvazky a tenounké košilce vystřihla takový provaz, že by za něj dostala v tělocviku za jedna. "Tak musím se udržovat, to je jasné. Už kvůli práci," vysvětlovala.

A nejen kvůli ní, ale i kvůli milenci, jehož existenci sice přiznává, ale jeho identitu odmítá prozradit. "Vídáme se málo, protože je velmi časově vytížený. Většinou se musím přizpůsobovat já," prozradila Super.cz na párty v divadelním klubu, kde si nemohla na zájem mužů sledovat. Jak uvidíte v naší fotogalerii, šla z náruče do náruče.

Reklama

Další články

Načítám