Hlavní obsah
Famous
Článek

Ženy dobře umějí chápat mužské pomůcky ke svádění. Dobře vědí, co znamená, když pánové v baru pohazují na stole klíčky od luxusního auta a objednávají si nejdražší drinky. Jsou to stejné atributy jako ocas pro páva. Muži se tím snaží přilákat přitažlivé dívky vhodné k páření. Ženy se však nechají takovými mužskými pávy přitáhnout jen ve chvíli, kdy samy chtějí pouze sex. Rozhodně je ale nevnímají jako vhodné partnery pro život.

Ženy skutečně vnímají okázalé pány jako žádoucnější a přitažlivější pro sexuální úlet či nezávazné rande. Sexy mladík v Porsche láká k sexu nejednu ženu, ale ta, která touží po manželovi, se podobným typům raději vyhýbá.

„Když ženy začnou muže posuzovat z hlediska dlouhodobého vztahu, vlastnictví luxusního sportovního vozu nemá žádnou výhodu, zatímco ekonomické rodinné auto je mnohem přitažlivější,“ tvrdí docent psychologie Daniel Beal z Rice University v Texasu.

Mnoho mužů si podle něj myslí, že být okázalý je dobré i tehdy, když shánějí dlouhodobou partnerku. „Ale ženám v tu chvíli vysílají velmi špatný vzkaz a jsou rozčarovaní, že se na ně lepí jen zlatokopky a sexuální loudilky,“ tvrdí Beal.

Související témata:
Sportovní auta

Reklama

Další články

Načítám