Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Perly a kaviár jsou symbolem luxusu. Poznejte jejich životodárnou sílu na vlastní pokožce. Vyzkoušejte stejně jako Dana Morávková přírodní kosmetiku Pevonia Botanica složenou z ingrediencí, které pocházejí z moře, rostlin a minerálů.

Mládí pleti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kaviárová kosmetika nejen výrazně omlazuje, ale také rozjasňuje pleť. Zpevňuje kontury obličeje a podporuje elasticitu a pevnost pokožky. Hluboce hydratuje a regeneruje, dodává energii a svěžest. Nelze se tedy divit, že extrakt z pravého kaviáru se používá na výrobu pleťových a očních krémů, tělových mlék a dalších produktů.

Cenný kaviár

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kaviárové přípravky jsou pro své účinky ve světě velice uznávané a vyhledávané. Extrakt z kaviáru je totiž jednou z nejvýživnějších látek, kterými můžeme pečovat o svou pleť. Obsahuje vitaminy A, B a minerály. Jeho významnou složkou jsou i nenasycené omega-3 mastné kyseliny. Díky extrémně vysokému obsahu aminokyselin, fosfolipidů a stopových prvků dokáže urychlovat enzymatické reakce a pleť je již během několika hodin viditelně hydratovaná, prozářená a zpevněná. Kaviár rovněž obsahuje speciální komplex proteinů, které v kůži vytvářejí bariéru, čímž pomáhají chránit kolagen před degenerativními účinky a zároveň stimulují tvorbu kolagenu nového. Používáním přípravků s výtažkem kaviáru tak nejen výrazně zpomalíte proces stárnutí pleti, ale při dlouhodobějším užívání dojde i k redukci vrásek stávajících.

Mládí z perel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vynikající účinky na kvalitu pleti mají i perly. Již v tradiční čínské medicíně se z nich získával prášek, který byl pak používán ke zpomalení procesu stárnutí a prodloužení života. Celá staletí používají asijské ženy prášek vyrobený z drcených mořských nebo sladkovodních perel ve snaze udržet si mladistvý vzhled. Také v čínské kosmetologii se používají vlastnosti perly k omlazení pokožky a zvýšení elasticity. Velmi ceněný je výrazný bělicí účinek, což se využívá hlavně při odstraňování pigmentových skvrn. Perlový extrakt obsahuje komplexní minerály a stopové prvky s vysokým obsahem vápníku a všechny esenciální aminokyseliny, které jsou velmi důležité pro lidský organismus a imunitní systém. Velmi účinnou složkou je přírodní vápník a dále významné podíly draslíku, hořčíku, železa, zinku, mědi a chromu. V kosmetice se perlový extrakt používá pro omlazující a detoxikační účinky. Pomáhá obnovovat jas a tonicitu pleti, vyhlazuje vrásky, urychluje růst nových buněk a činí pokožku hladší, pružnější, mladistvější. Vědci, kteří pracují na vývoji pleťových krémů, tvrdí, že výtažek z perel může stimulovat metabolické aktivity genetického materiálu v buňce, a může tak podpořit a urychlit obnovu buněk.

Hvězdná péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proces stárnutí, znečištěné životní prostředí, volné radikály a stres se podepisují na kvalitě pokožky. Vzepřete se tedy věku s mimořádně účinnými pomocníky: extraktem z pravého kaviáru a extraktem z perel. Nedají na ně dopustit nejen Angelina Jolie, ale také Cameron Diaz, Eva Mendes nebo Gwyneth Paltrow. Jejich favoritem jsou přípravky řady Myoxy-Caviar od Pevonie. Odličovací přípravky, luxusní krém bohatý na účinné aktivní látky, sérum i oční gel obsahují také patentovaný komplex účinných látek Escutox pro viditelné zjemnění vrásek, zvýšenou pružnost, lepší okysličení a viditelné omlazení pleti, kterou rovněž chrání a pomáhá obnovit její vnitřní vitalitu.

Odborný dohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sebelepší domácí péči o pleť je vhodné občas doplnit profesionálním ošetřením. V salónu Pevonia si můžete dopřát anti-aging ošetření Myoxy-Caviar nebo proceduru Skin-Fit. Unikátní kombinace ingrediencí poskytne pleti relaxaci a vyhlazuje hlubší vrásky, urychluje vstřebávání všech aktivních látek. Vynikající je i šetrné ošetření Luminous Age-Defying na zjemnění drobných vrásek a nerovností povrchu pleti, zlepšení elasticity pleti a dokonalé projasnění. Jemné koncentráty na bázi gelu dokonale chrání pokožku proti prohlubování a vzniku vrásek.

Další články

Načítám