Hlavní obsah
Článek

Nalaďte se na svěží vlnu a vpusťte jaro i do svého domova. Chcete oživit svou ložnici? Není nic snadnějšího než převléct svou postel do nového kabátku. Veselé povlečení plné barev okamžitě prozáří celou místnost. Podívejte se na trendy jarní motivy, kterým zkrátka nelze odolat!

Bavlněný satén ovládl české ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A není se čemu divit. Je hebký, měkký a prodyšný. V létě krásně chladí a v zimě zahřeje, takže se skvěle hodí pro celoroční používání. Chcete, aby si vaše povlečení z bavlněného saténu udrželo své vlastnosti co nejdéle? Používejte prací prášek na jemné a současně barevné povlečení. Udrží si tak krásné barvy i svou pověstnou měkkost. Podívejte se na nejkrásnější povlečení z bavlněného saténu a nechte svou ložnici zazářit!

Jemnost neznamená nudu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazný květinový vzor a elegantní barevná kombinace je to pravé pro každou moderní ložnici. Fialová, tyrkysová a žlutozelená na světlém podkladě působí neotřele a přesto jemně. Nechte svou ložnici rozkvést a podlehněte jemnosti bavlněného saténu. Povlečení Jola pořídíte hned ve dvou barvách a můžete tak postel sladit se zbytkem interiéru.

Květiny bez výrazných barev? Jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neholdujete křiklavým barvám? Máte rádi zemité odstíny, ale přesto byste se chtěli naladit na jarní vlnu? Povlečení Fanny je pro vás jako dělané. Luxusní povlečení s něžným květinovým vzorem okouzlí jemnými odstíny hnědé a béžové. Tento luxusní kousek promění vaši ložnici v nejútulnější místnost v domě!

Trendy geometrie s jarním nádechem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové vzory nejsou nic pro vás? I vy si můžete dopřát jarní atmosféru! Povlečení Linda kombinuje luxus a nevšednost. Zajímavý design okamžitě upoutá pozornost a dá ložnici zcela nový nádech. Geometrický vzor a neotřelá barevné kombinace je to pravé pro každého, kdo touží po stylovém a originálním domově. Vsaďte na nevšednost a luxus!

Postel v centru dění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po luxusu, eleganci a originalitě? Povlečení Chichek si vás získá na první pohled. Zajímavý květinový motiv v kontrastních barvách podtrhne krásu vašeho interiéru. A jakmile vyzkoušíte bavlněný satén, s ničím jiným už se nespokojíte! Chcete svou postel proměnit v klenot? Pak sáhněte po tomto přepychovém kousku. Vybírat můžete hned ze dvou barevných variant!

Další články

Načítám