Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před objektivem fotoaparátu je jako ryba ve vodě, když má ale mluvit před mikrofonem nebo novinářským diktafonem, tak jen těžko skrývá rozpaky a stud. Není taky divu, vždyť vítězce soutěže Czechoslovak TopModel Kateřině Kozlové je teprve čtrnáct let a chodí do sedmé třídy na základní školu.

Kateřina sice ještě nemá ani občanku, už se ale plánuje její první pracovní cesta za hranice. Se svou bookerkou odletí v květnu do Mekky módy - do Paříže. „Moc se na to těším, ještě jsem tam nebyla a na tohle město jsem moc zvědavá. Možná s námi pojede i moje maminka," svěřila se se svými pocity začínající modelka během oficiálního spuštění druhého ročníku modelingové soutěže.

Vzhledem k jejímu věku se zatím neplánuje žádný dlouhodobý výjezd za modelingem. „Jde nám o to, aby se Katka se světem modelingu seznamovala postupně. Není kam spěchat," vysvětlovala svou strategii ředitelka soutěže Simona Krainová (51). „Na dobu delší než tři měsíce bych měla odjet až někdy v šestnácti. Zatím mě do toho nikdo nenutí. Mám čas ještě dva roky," potvrzuje Simonina slova Katka.

Reklama

Další články

Načítám