Hlavní obsah
Článek

Od vítězství Ivany Christové (43) v soutěži krásy uběhlo už 25 let. Pohledná tvář jí sice zůstala, ale s její figurou to je horší.

První československá královna krásy vyvrací mýtus o tom, že misskám zůstávají celý život dokonalé proporce. Zatímco její kolegyně si štíhlou postavu udržely i po mateřství, Ivana v pokročilejším věku získala zaoblené ženské tvary.

Sympatická Slovenka se údajně snaží zhubnout, ale vypadá to, že pár kilo navíc pro ni není žádnou tragédii. Bývalá královna krásy, která bodovala i v USA, se tak nedrží v ústraní a přijala nabídku na účinkování v televizní show Souboj národů. Tam sice nešlo její nadváhu přehlédnout, ale Ivana vyzařovala spokojeným dojmem, což není u jejích hubenějších kolegyň vždy pravidlem.

Christová je matkou Daniely (19), jejímž otcem je francouzský podnikatel vietnamského původu Daniel Ubaude. Snad po ní dcera kromě krásných rysů v obličeji nepodědila i sklony k tloustnutí. To se ovšem ukáže až v budoucnosti. O tom, jak to Ivaně v minulosti slušelo, se můžete přesvědčit v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám