Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, synovi geniálního hudebního skladatele Karla Svobody (†68) se sedm let po úmrtí otce narodilo druhé dítě! Tatínek, režisér Petr Svoboda, je z přírůstku do rodiny tak nadšený, že si holčičku Gretu Elizabeth ještě nestihl vyfotit do rodinného alba. „Je krásná a má se čile k světu,“ poreferoval nám.

„Je to úžasnej pocit. Byli jsme i s pětiletým Ferdinandem u porodu, ale ne přímo v té samé místnosti. To bych asi neunesl, jsem na to příliš slabá nátura. Ale hned po narození nám ji přinesli, tak jsme ji společně obdivovali a já si ji pak i pochoval. Vypadá spokojeně, má se k životu. Je to takový úžasný malý dráček,“ řekl Super.cz Petr.

Jako téměř abstinent zatím nesáhl ani po sklence alkoholu. „Piju jen jednou za rok. Nejdůležitější je nyní zajistit všechno potřebné pro holky, připravit hnízdo na přílet těch krásných holubic. Až bude hotovo, pak si asi panáka dám,“ plánuje.

I malý Ferdinand je prý nadšený. „Chtěl sestru, kdyby se narodil kluk, byla by to prý škoda. Takže bude mít parťačku,“ dodal s úsměvem Petr, který je na svou ženu, hudebnici Lucii Gažiovou, náležitě pyšný.

Reklama

Další články

Načítám