Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na posledních listech diáře Simony Krainové (51) byste jen těžko našli nepopsané místo. Modelka nakumulovala všechna svá focení, kampaně, tiskovky a další aktivity na období zhruba jednoho měsíce, a to z jednoho prostého důvodu - aby pak další období mohla plně fungovat jako máma na plný úvazek.

„Hrozně se těším na to, až konečně zvolním, zajdu si k holiči, začnu zase pravidelně cvičit, vyspím se a hlavně se budu věnovat naplno svým dětem," prozradila nám Simona u příležitosti představení druhého ročníku modelingové soutěže Czechoslovak TopModel, které bylo jednou z jejích posledních aktivit. „Teď budu mít prázdniny," říká Simona, která má v dubnu ještě nějaké aktivity, ale v období května, června, července a srpna o ní prý neuslyšíme.

„Vážně nečekám, že budu pracovat nonstop. Jsem matka dvou dětí a nemám v plánu každého utvrzovat v tom, že všechny kampaně musím fotit já sama," směje se.

Díky časové zaneprázdněnosti a rodičovským povinnostem prý modelka přišla i o část svých přátel. Někteří se díky tomu od ní úplně odvrátili. „Některé své kamarádky jsem neviděla půl roku, některé na mě zanevřely, protože jim neodepisuju na zprávy. Já ale vážně nemám kdy, veškerý čas věnuju dětem nebo spím," říká Krainová. „U jedné mojí kamarádky Jany to mám hodně zavařené. Narodila se jí holčička a já se na ni byla podívat jen do porodnice. Teď už má to miminko čtvrt roku a já jsem ji ještě neviděla. Tak takhle asi vypadá teď můj osobní život. Je potřeba přibrzdit a nevěnovat se jen práci," říká Simona.

Reklama

Další články

Načítám