Hlavní obsah
Článek

Pěvecká senzace Susan Boyle se stala námětem nového muzikálu I Dreamed A Dream. Účastnice televizní soutěže talentů Britain‘s Got Talent v roce 2009 šokovala celý svět. Její vystoupení před porotou se stalo jedním z nejsledovanějších videí na YouTube. I když skončila nakonec v pořadu na druhém místě, dnes alba Susan těší fanoušky po celém světě.

Od příštího roku muzikál o její cestě mezi světové zpěváky bude uvádět mezinárodní produkce, do hlavní role Susan obsadili tvůrci britskou herečku Elaine C. Smithovou.

„Jsem šťastná, že vzniká tento muzikál, nikdy by mě nenapadlo, že můj životní příběh by mohl skončit na jevišti, ale za poslední dva roky se stalo hodně věcí a je to velmi vzrušující vyhlídka. Doufám, že si to představení každý užije. Slibuji, že v něm bude několik překvapení,“ vzkázala sama Susan.

„Je to inspirativní žena a její příběh je úžasným tématem k vyprávění. Je to člověk se surovým talentem, který překvapil celý svět a předčil všechna očekávání. Má to všechny vlastnosti pravé pohádky, ale má to také přidaný bonus, je to absolutně pravdivé. Na turné tohoto muzikálu se moc těším,“ uvedl producent Michael Harrison.

Muzikál I Dreamd A Dream bude mít premiéru v Newcastle. Uvede ho tamní scéna Theatre Royal a to 23. března 2012.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám