Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tiskové zprávě jedné agentury se objevila informace, že Jakub Prachař (40) nechce mít se svojí manželkou Agátou děti. To nás dost překvapilo a zajímalo nás, co na to říká Agáta Prachařová (38). Hned, jak jsme ji potkali na jedné přehlídce, kde natáčela reportáž, jsme se jí na to zeptali.

"Jsem ráda, že až poté, co to řekl Jakub, i když já to říkám už dva roky, jste to začali brát vážně. Ano, opravdu spolu nechceme mít dítě," ujistila nás modelka. "Jestli jednou, tak třeba za deset let, ale možná vůbec nikdy," řekla nám modelka.

Agáta přitom tvrdila, že chce mít minimálně stejný počet dětí jako její maminka Veronika Žilková (62). "To jsem ale říkala, než jsem měla Kryšpína a zjistila jsem, co to vlastně mateřství doopravdy je," vysvětlila Agáta.

Bojí se, že by větší počet dětí nezvládla psychicky, fyzicky nebo finančně? "Jediné, co bych zvládla, tak možná finanční stránku, ale psychicky fakt ne, je to opravdu náročné," míní. Vrátili jsme se ještě k Jakubovi, protože muži obvykle chtějí mít svoje vlastní dítě, a ne jen vychovávat cizí.

"Oni jsou si Kuba s Kryšpínem dost podobní, tak je to v pohodě," myslí si Agáta, tak jsme ji trochu pošťuchovali s tím, že se vlastně s Jakubem vídali roky, a zda je tedy opravdu jisté, jestli Kryšpín není jeho. "Bůh ví," smála se Agáta.

Vysvětlila také, jak to má s expartnerem Mirkem Dopitou. "Soud proběhl, Kryšpína mám ve své péči. Jinak o něm nic nevím, tři čtvrtě roku jsem ho neviděla, vůbec nevím, kde je. Chodí jen pravidelné výživné dva a půl tisíce korun měsíčně. To si klidně může nechat, my to nepotřebujeme," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám