Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to bude pět let, co jsme ji přestali pravidelně vídat na televizní obrazovce. Hana Holišová tehdy ztvárňovala postavu Anny Peškové v nekonečném seriálu Rodinná pouta, který se posléze přejmenoval na Velmi křehké vztahy. Od té doby se v televizi mihla jen párkrát, ale svítá jí prý na lepší časy.

Třiatřicetiletá brunetka, která stále není vdaná, i když je šťastně zadaná, dávala přednost životu ve svém rodném městě. "Stejně jako v době, kdy jsem točila seriál, žiju v Brně, kde mám skvělou práci v Městském divadle Brno, a to jak v činohře, tak v muzikálech," vysvětlila Hana, která dostala za muzikál Papežka dokonce i prestižní divadelní cenu Thálie.

"Tady v Praze se mi rýsuje nějaká práce, tak se budeme možná vídat častěji, ale nechtěla bych to zakřiknout, takže podrobnosti zatím neprozradím," řekla nám herečka, s níž jsme se potkali na párty k nadcházejícím Tháliím.

"Ale já i v době, kdy jsem nenatáčela, do Prahy za prací jezdila. A to do Hudebního divadla Karlín a také do Státní opery, kde jsem zpívala v Kudykamu, permanentně jsem pendlovala," vysvětlila.

Nás zajímalo, jestli má v metropoli kde bydlet, nebo trávila noci na dálnici D1. "Zázemí tady mám. Neříkám, že mám dva byty, ale vím, kde mohu spokojeně přebývat, když je třeba," ujistila nás herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám