Hlavní obsah
Článek

Když začal režisér Karel Janák natáčet novou komedii 10 pravidel jak sbalit holku, ještě žil s herečkou Veronikou Kubařovou. Ta má ve filmu dokonce i scénu, kdy svému příteli říká, že už nechodí s ním, ale s jeho kamarádem. Totéž se stalo i v životě, když se dala Veronika dohromady s jiným režisérem.

Ve filmu ale hraje hlavní roli jiná mladá herečka. A neméně půvabná. Tak nás zajímalo, zda by si svoji budoucnost s režisérem, který má pro mladinké herečky slabost, dokázala představit studentka 4. ročníku bratislavské Vysoké školy múzických umění Kristína Svarinská.

"Jsem sice už několik měsíců sama, ale nikam nespěchám, nechávám to otevřené. A pan režisér by si měl také od mladých hereček odpočinout," smála se Kristína, která prý za sebou nemá dlouhý vztah, ale o to byl intenzivnější, a proto si potřebuje odpočinout.

To se ovšem netýká práce. Krásná brunetka poté, co dotočila tento snímek, v němž byla nadšená z party českých herců, mezi nimiž byli krasavci jako Jan Dolanský, Jakub Prachař (40) nebo Matouš Ruml, plánuje nejprve nové divadelní představení v Bratislavě. "A od května mě čeká natáčení pohádky s Alicí Nellis (53)," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám