Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) už je hubnutím úplně posedlá. A poté, co se objevila v mini kraťáscích na akci u bazénu a média poukázala na její celulitidu a silnější stehna, do toho zase spadla. A tentokrát už to hraničí s anorexií, i když Míša to, že přestala úplně jíst, vysvětluje očistnou kúrou.

Míša týden jedla jen syrové ovoce a zeleninu, teď už nejí vůbec nic, jen pije vodu. "Mám kompletní půst, vlastně je to hladovka. Ale není to kvůli hubnutí, i když už mám za osm dní čtyři kila dole. Jsem silný alergik a astmatik, tak se chci pročistit. Pak vám řeknu, jestli to na alergii zabralo," vysvětlovala Míša.

Tenhle typ diety s sebou ovšem nese i pár nepříjemností. "Ten první týden, kdy jsem jedla ovoce a zeleninu, to bylo v pohodě. Ale teď, protože mám nízký tlak, musím vstávat hodně pomalu, abych neomdlela, ale odpoledne už jsem zase plná energie. Jen je mi pořád zima, musím si dávat i třikrát denně horkou sprchu," svěřila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám