Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová patří k ženám, které se stárnutím bojují všemi možnými prostředky. Jenže nic se nesmí přehánět...

Havlová si vždy potrpěla na dokonalý vzhled a není žádným tajemstvím, že její tvář několikrát prošla úpravami, které jí měly zajistit mladistvější vizáž. Tento recept až donedávna fungoval a paní Dagmar vypadala lépe než většina jejích vrstevnic. Přestože jí mnozí vyčítali nepřirozený úsměv způsobený úpravami obličeje, vždy byla reprezentativní osobou.

V poslední době se na ní ovšem začal podepisovat zub času. Havlová je stále aktivní na divadelních prknech i ve společenském životě, ale při pohledu na její tvář se nelze ubránit podezření, že něco není v pořádku. Dříve vypnuté svaly totiž polevily, a Dagmar začíná ztrácet svůj pověstný šarm.

Na smutečním rozloučení s hercem Otakarem Brouskem st. se dal její vzhled omluvit citovým rozpoložením. O pár dní dříve se ovšem objevila na křtu knihy režiséra Petra Weigla, kde bylo opravdu vidět, že Havlová už není v nejlepší životní formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám