Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Markéta Divišová odletěla se svým manželem Tomášem a tříletou dcerou Natálkou, ze které roste krásná slečna, na dovolenou do slunné Dubaje. Natálka jako by Markétě z oka vypadla, geny se rozhodně nezapřou. Roste z ní krásná slečna.

Jedenáctidenní dovolenou si užili i proto, že se ubytovali v jednom z nejdražších dubajských hotelů. „Cestovali jsme po celé Dubaji a Abú Dhabí. Navštívili jsme nejvyšší budovu světa Burj Khalifa, mnoho obchodních center, Marinu Dubai, kde jsme si půjčovali šlapací káry a projížděli po celé tříkilometrové promenádě, také místní zoo, ta byla spíše jako nějaký útulek pro raněná zvířata,“ prozradila Markéta.

„Hotel Atlantis, kde jsme se ubytovali, je sám o sobě velkou atrakcí, samozřejmě i jeho mořské akvárium, obchodní centrum a obrovský vodní park. Je to jeden z největších luxusů, kde jsme doposud byli, v hotelu jsou obrovská akvária přímo v apartmánech,“ upřesnila Markéta.

Počasí tentokrát Markétě příliš nepřálo. „Moře bylo studené a teplota vzduchu spíš jarní. Tak jsme se na místních plážích jen tak procházeli,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám