Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si libuje v provokativních šťavnatých fotečkách. Ráda pózuje jako sexbomba. Nyní ale ukázala, že má dvě tváře, není jen dravou šelmou - nafotila sérii krásných něžných fotek. A je na nich stejně tak málo oblečená jako obvykle.

„Pravdou je, že mě tahle změna bavila. Ráda fotím, ráda se před objektivem měním z ženy vamp v snad půvabnou Kristelku. Navíc s Miou Mirrelli jsme spolu už fotily mnohokrát, známe jedna druhou, víme, co od sebe můžeme čekat. O to lépe se pak fotí, je pryč jakýkoli stud a můžeme si hrát,“ vysvětlila moderátorka.

Příští focení prý bude zase zcela jiné. „Chystám focení mé dcery Claudinky. Strašně mě baví, jak roste, a ráda bych celé její dětství měla zaznamenané. Teď má fakt skvělé období, je to už parťačka a snaží se být děsně chytrá. A taky je vidět, že žije v kapitalismu. Včera mi zrovna namalovala obrázek a řekla si za něj tři stovky,“ dodala se smíchem Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám