Hlavní obsah
Článek

Mohlo by se zdát, že se jí daří na všech frontách. Dara Rolins (51) opětovně funguje v nejsledovanější pěvecké televizní soutěži, pracuje na svém albu a točí jeden klip za druhým. Užívá si roli matky a co se týká fyzičky, tak je v té nejlepší životní formě.

Přece jen se ale popové divě nedaří úplně na všech frontách. Společnost zabývající se prodejem designového nábytku nesoucí její jméno není už nějakou dobu v nejlepší formě. Butik byDara se pár měsíců po otevření v showroomu v pražském Karlíně ze strategických důvodů přesunul do centra města. Ani druhá prodejna přestěhovaná do pražské ulice Politických vězňů neměla dlouhou životnost.

„Přestěhovali se mimo Prahu," vysvětlila nám vrátná v budově, kde naposledy sídlila zmíněná galerie nábytku. Zjistili jsme, že společnost byla přemístěna z centra hlavního města do Jesenice u Prahy. Z webových stránek je víc než patrné, že popová diva se společností již nemá mnoho společného. Firma sice stále nabízí nábytkářskou řadu označenou jménem zpěvačky, studio už ale nenese její jméno a po její podobizně zde už taky není ani památky.

„Jsme přestěhovaní. Změnil se i koncept galerie," vyjádřila se Rolins, když jsme se jí na toto téma ptali a odkázala nás na spolumajitelku studia Martinu Chopper. Ta stěhování vysvětlila slovy: „Aktuálně nemáme žádný showroom. Za dobu našeho působení na trhu se nám podařilo vybudovat stabilní a dlouhodobé vztahy s klienty, kterým nabízíme možnost návštěv a konzultací přímo u zahraničních výrobců, které na našem trhu exkluzivně zastupujeme," říká majoritní majitelka značky.

Žádali jsme také paní Schopper, aby se nám vyjádřila ke změně spolupráce s Darou Rolins. „Vzhledem k tomu, že jsme změnili obchodní strategii společnosti by Dara Rolins s.r.o., která se původně věnovala pouze autorskému designu, a nyní se zaměřujeme převážně na prodej nábytku od Rakouských a Belgických výrobců, rozhodli jsme se nepoužívat plošně značku byDara. Toto označení nesou pouze designové výrobky na zakázku," zdůvodňovala rozhodnutí Chopper, kterou prý pojí s Darou Rolins stále pevné přátelství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám