Hlavní obsah
Článek

Sisa Sklovska (58) v X Factoru vypadá, jako by měla i příruční solárko pod stolem, které vyndává vždy, když je zrovna přestávka, aby její kůže byla nejhnědší na celém širém světě. Tak moc vypadá tmavě. Zpěvačka se tomu ale brání s tím, že závislá na opalování vůbec není, že by na to pro samé prestižní nabídky téměř po celém světě neměla čas.

Že netráví všechen volný čas v solárku, říkají i její blízcí. „Musí to být špatnou prací maskérek, že je v telce tak tmavá, ve skutečnosti vypadá normálně,“ bijí se za svou kamarádku. Takže jde o práci grafiků, nebo ji prostě v televizi vždy namaskují, aby vypadala jako poněkud starší Kleopatra? Sisa nám poslala fotky, které mají dokázat, že zase tak tmavá není. Na té úvodní pravda nevypadá jako po použití velké tuby samoopalováku, na druhé ale její oranžová barva přímo září.

V reakci na náš článek o její dvoubarevné hlavě navíc poslala docela zajímavé vyjádření. „Od momentu, kdy jsem se stala porotkyní pěvecké show X Factor, setkávám se s různými postoji ze strany kolegů (například Simony Krainové - pozn. red.) a veřejnosti. Některé jsou víc, jiné méně příjemné. Ale všechny akceptuji,“ snaží se být nad věcí pěvecká diva.

Tak snad si tento postoj zachová a příště se do televize nenechá zbělat tak, aby vypadala jak Michael Jackson po plastikách. Ani tím by nás totiž nepřesvědčila...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám