Hlavní obsah
Článek

Herečka Katie Holmes (45) jde z extrému do extrému. Jednou se objeví v rozcuchaném drdůlku a s rozmazanou řasenkou nebo oblečená jako bezdomovkyně.  Příště zase září svou krásou všude kolem sebe. Podobně tomu bylo i ve čtvrtek večer na slavnostním udílení cen Woman in Film Crystal + Lucy Awards v Beverly Hills, kde byla právě Katie jednou z oceněných žen. Krásně upravená a oblečená do černobílých elegantních šatů přitom oslnila všechny přítomné.

Manželka Toma Cruise (61) a maminka pětileté parádnice Suri Cruise si na slavnostní událost vzala jako doprovod své rodiče, otce Martina a šmrncovní maminku Kathleen, kteří byli na svou dceru viditelně pyšní. Katie známá především jako Joey ze seriálu Dawsonův svět si odnesla ocenění Ženská filmová tvář budoucnosti a byla jí předpovězena dlouhá hollywoodská kariéra.

Na tiskové konferenci konané po slavnostním předávání v sále hotelu Hilton Holmes přiznala, že by si ráda zahrála někoho okouzlujícího, například kombinaci Grace Kelly a Marilyn Monroe. „Obě jsou velmi odlišné, ale spojení jejich charakterů v jednu postavu by představovalo hrát ženu plnou síly a bolesti. To je něco, co mě velice zajímá,“ dodala Katie Holmes.

Reklama

Další články

Načítám