Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak jde rtuť teploměru nahoru, postupně odkládáme nadbytečné svršky - neforemné bundy, plandavé kabáty a nakonec i mikiny. Většinu z nás trápí otázky typu: jak se jednoduše zbavit nadbytečných kil, která se pod bundou úspěšně skryla? Jak teď rychle vybrousit ideální postavu pod přiléhavá trička a tenké halenky? A co plavky? S teplotně nadprůměrným jarem to vypadá, že přijdou ke slovu dost brzy. Nejen s těmito otázkami, ale hlavně s nadbytečnými kily vám pomůže Colafit SLIM s glukomannanem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každý z nás má čas, a leckdy i ochotu, každý den v potu tváře obrážet fitcentra a jiná sportoviště, pokud však chcete zhubnout a alespoň trochu sportujete, může vám pomoci přípravek na hubnutí Colafit SLIM s glukomannanem, který nejen pomáhá snížit nadváhu, ale zároveň udržuje optimální hladinu cholesterolu v krvi. Nádavkem dodává tělu potřebné vitamíny a vápník k podpoře normálních funkcí kostí a kloubů.

Co je to vlastně ten mocný zaříkávač nadbytečných kil zvaný glukomannan?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jde o přírodní vlákninu, která se získává z rostliny zmijovce indického (Amorphophallus konjac), známého také jako Áronova hůl a pocházejícího z tropických deštných lesů Asie. Na počátku květenství vyraší na jeho vrcholu charakteristický tmavě červený kalich, z nějž vyrůstá tlustá palice. Co je na něm ale mnohem zajímavější, je podzemní hlíza s vysokým obsahem škrobu – glukomannanu. Tajemství této látky, která je nyní skryta v přípravku COLAFIT SLIM, je léty ověřeno dnes stále populárnějším alternativním přírodním lékařstvím z Dálného východu, kde je zmijovec pro tyto účely hojně pěstován. Každá tobolka přípravku Colafit SLIM obsahuje glukomannan, který po spolknutí v žaludku nabobtná a zgelovatí, takže žaludek má pocit nasycení. Díky tomu člověk nemá potřebu přejídat se, což vede k požadovanému snížení hmotnosti. Neslibujte si žádnou zázračnou redukční dietu v kapslích, ale i při menší tělesné aktivitě tento přípravek zaručuje znatelný úbytek váhy. Díky vápníku a vitamínům obsaženým v tomto přípravku navíc udržuje vaše klouby a kosti, odvyklé fyzické námaze, zdravé a bezbolestné.

Začněte už nyní! Využijte speciální akci! Běžná cena jednoho kusu Colafit SLIM 550 Kč, nyní 1 + 1 Colafit SLIM za skvělou cenu 650 Kč (vč. poštovného a balného) pouze pro vás, čtenáře Super.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaro je tady a je tedy nejvyšší čas vyrazit ven, dopřát tělu trochu pohybu a shodit nadbytečná kila. Díky Colafitu SLIM s glukomannanem se brzy nebudete muset bát odhodit nepotřebné svršky a pochlubit se světu pěkně vytvarovanou postavou.

Další články

Načítám