Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Stašová (69) vypadá s přibývajícími roky stále lépe. Hříva nazrzlých vlasů, dokonalá figura a skvělý výběr outfitů. Tak ji mohli obdivovat návštěvníci Monte Carla, kde trávila několik dní ve společnosti slovenského herce Juraje Kukury a režiséra Filipa Renče. "Co je to za hollywoodské hvězdy?," ptali se turisté, když se Stašová s Kukurou fotili u přístavního mola.

Výlet do milionářského letoviska vzala Stašová zodpovědně. V jejích zavazadlech nechyběly dokonce dvoje večerní šaty. Tygrované a tyrkysové, oboje od návrháře Lukáše Lindnera. Účasnila se totiž slavnostního ceremoniálu mezinárodního televizního festivalu, kde byl televizní film Zrozen bez porodu, v němž účinkovala, nominován hned v několika kategoriích. V případě, že by film cenu získal, měla připravenu děkovnou řeč v italštině. Tu ovládá díky bývalému manželovi Eusebiovi Ciccotimu, jenž je Ital.

Cenu v Monte Carlu nakonec za Česko získal seriál Vyprávěj, který zastupoval Svatopluk Skopal a Nina Divíšková. Ale málem ji nedovezli. "Pózovali s ní někde u přístavu, nechali ji položenou na zídce a pak se pro ni museli vracet," prozradil Super.cz jejich kolega ze seriálu Roman Vojtek.

Tým Vyprávěj ještě neoslavoval. "Ani nespali. Hned, jak se vrátili domů, museli být v sedm ráno zase na place," vysvětlil Vojtek.

Reklama

Další články

Načítám