Hlavní obsah
Článek

Což o to, šaty, které si tolik diskutovaná porotkyně X Factoru Sisa Sklovska (58) vzala na slovenskou akci Miss Universe, daly vyniknout jejím krásným ženským křivkám (a kvůli jistým nešikovným pózám krk prozradil i její věk), nebyly ale přeci jen příliš staromódní? Podobné vzory kdysi nosily i naše babičky. A co si to jinak docela sympatická dáma udělala s hlavou? Naši východní sousedé ji podle názvu známého pečiva ihned překřtili na zrzavou kaiserku…

Sisa často překvapuje tím, jaké zvláštní vzory na šatech nosí. Hodně diváků také diskutuje o tom, kolikrát denně chodí na solárko, když vypadá, jako by v jednom i spala.

„Když si oblékne jedny šaty dvakrát, je to špatně. Když si koupí nové, kritizují ji, že dává okázale najevo, že má peníze. Pořád proti ní něco mají,“ stěžují si kamarádi ženy, která hodila za hlavu i urážku, podle níž má být vyzobanou slunečnicí, a od té doby si od kamarádů žertem takhle prý nechá říkat.

A jak je to s její hojně kritizovanou garderobou v televizi? „Sise jasně řekli, že televize na šaty nemá peníze, že si je musí sehnat vlastními silami. Tak se snaží,“ krčí rameny její blízcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám