Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dalo by se čekat, že krutá a nejen mediální válka mezi Ornellou Štikovou (31) a Gabrielou Partyšovou (45), která probíhala od oznámení, že s jejím bývalým mužem Josefem Koktou čeká Ornella dítě, už je minulostí. Jenže ani náhodou. Ty dvě si zkrátka nemohou přijít na jméno. Ornella rozebírá bývalou sokyni v lásce doma s konečně svým Josífkem, a ani ona nenechává tu druhou v klidu!

Když se jí Super.cz zeptal, zda si s Koktou vzájemně zakázali bavit se doma o jeho exmanželce Gabriele Partyšové, aby zbytečně nevznikaly třecí plochy, Ornella zatuhla. „Tohle téma je tabu. Hlavně pro média. Slíbila jsem Pepovi, že nebudu mluvit o tom, co si o tom doma říkáme. Je to interní záležitost,“ řekla nám razantně. „Nechci házet vlny,“ dodala omluvně.

Jako by ale netušila, co vlastně řekla. Kdyby totiž Partyšová pro ty dva neexistovala, Ornella se tím pochlubí. Protože je ale asi často předmětem hovoru, odpověď zněla jinak.

Nemusí si ale nic vyčítat. Partyšová si totiž na rozdíl od dvojice nic nezakázala a Ornellu dál častuje přídavnými jmény, jako je „hloupá“. A to jsme mysleli, že je v novém vztahu spokojená, a nemá tak důvod řešit podobné prkotiny…

Reklama

Další články

Načítám