Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky své výšce patří Mahulena Bočanová k nepřehlédnutelným hvězdám českého šoubyznysu. Přestože dnes slaví 47. narozeniny, slabost pro mladší partnery ji neopouští.

Mahulena je sice maminkou dvanáctileté Márinky, již má ze zkrachovalého manželství s Viktorem Mrázem, ale navzdory pokročilejšímu věku loví ve vodách pro jinou cílovou skupinu. Známé moderátorce se ovšem skutečnost, že jí táhne na padesát, daří úspěšně maskovat.

Bočanová totiž vždy zastávala zdravý životní styl a pohyb jí nebyl cizí, což je na jejím těle stále znát. Díky svým udržovaným křivkám si tak mohla dovolit pózovat nahá ve vířivce a předvádět opravdu odvážné spodní prádlo. Sebevědomí jí nechybí, o čemž svědčí i její poměry s muži mladšími i o celou generaci.

Do 47. roku Mahulena vstupuje opět jako svobodná žena. Před časem se rozešla se svým posledním úlovkem, jímž byl o 22 let mladší tanečník Jonas Santos Santana. Před ním se stačila sblížit se zahradníkem Jiřím Herdou i moderátorem Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy. Snad nejhorší vzpomínky má na Martina Černého, který ji veřejně ponížil. Při pohledu na její tělo je ovšem zřejmé, že sama dlouho nezůstane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám