Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bydlíme v paneláku a s rodinou jsme jezdili každý rok k moři. Z důvodu stále vyšších cen zahraničních zájezdů jsem se však rozhodl pro změnu. Objednal jsem si chalupu u CA TOURTREND.

Aktivity, které nic nestojí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A ta chalupa nás dostala! Jsem rybář, tak jsem si plánoval, že každé ráno půjdu na ryby. Ale zrovna začaly růst i houby, tak jsme s vnoučaty nevěděli čemu dát přednost. Ani jednou jsme domů nepřišli s prázdnou a navíc jsme se vždy krásně naladili na nový den.

Sedm dní nestačí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přes den jsme se většinou vydali na výlet po okolí, anebo jsme vyjeli na kole prohlédnout si nějakou kulturní památku, kterou jsme před tím viděli jen na fotografiích. Většinou to ale vyhrál relax u bazénu a vodní radovánky s dětmi. Nebylo to sice žádné velké plavání, ale pro vnoučata to byla úžasná zábava.

Dovolená s vůní špekáčků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A večer – to už ani nemluvím. Pod zastřešeným venkovním posezením u krbu se opékalo, grilovalo a došlo i na tradiční špekáčky. A věřte, že i to pivo a víno uprostřed té krásné přírody chutná úplně jinak. No zkrátka dnes už celá rodina ví, kam pojede příště na dovolenou. Vyzkoušejte to i vy.

Tištěný katalog až k vám domů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka rekreačních chat a chalup pro vaši individuální dovolenou je velmi široká a různorodá. Obsahuje jak luxusní objekty, tak i ty cenově schůdnější. Na přehledném webovém rozcestníku je možné vybrat si dle vlastních priorit, popřípadě dle termínu vaší dovolené. Snadno se tak dostanete například ke zlevněným nabídkám či různým výhodám. Tištěný katalog zašleme každému zájemci na vyžádání zdarma.

Další články

Načítám