Hlavní obsah
Článek

Jako by to Super.cz už dávno nepsal! Když se v létě loňského roku v Uhříněvsi začala plánovat veselka Ivety Bartošové (†48) a její šťastný život do konce věků po boku Josefa Rychtáře (65), pěnice se pochlubila, jak s mužíčkem dělají na miminku. Přitom v dobách, kdy na tom byla Iveta zdravotně i duševně dobře, potvrzovala, že děti mít již nemůže. A možná je náznakem jejího současného o trochu lepšího stavu to, že zase vzala zpátečku a opakovaně potvrdila, že je po přechodu!

„Já už děti bohužel mít nemůžu, i když bych chtěla,“ prozradila před svým prostějovským koncertem tamnímu Večerníku.

V srpnu mluvila jinak, to ale ještě asi nebyla takzvaně „čistá“. „Pokoušeli jsme se už dřív, ale nedařilo se nám. Pokud by to vyšlo, bylo by to nádherný,“ tvrdila tehdy. Možná by jí měl někdo její zásadní prohlášení zapisovat, aby si příště neprotiřečila!

Zdá se tedy, že se znovu blýská na lepší časy a duchaplnější odpovědi Ivety? Bohužel asi jen těžko. V tom samém textu totiž opakuje policií a i existujícími důkazy dávno vyvrácená tvrzení o tom, že byla loni Macurou do ciziny zavlečena, unesena a že spolu s Martuccim s ní měl podivné plány.

Na pravdě se bohužel nezakládá ani její tvrzení, že Zdeněk Macura (49) vždy napadá jejího manžela první. Iveta bohužel asi jen bláhově věří tomu, co se jí nakuká, a to, že její choť stojí před soudem kvůli jednomu takovému napadení, také vůbec nebere v potaz…

Reklama

Další články

Načítám