Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mateřství Martě Jandové (50) sluší. Po narození dcery Marušky (7 měsíců) rockerka neuvěřitelně zkrásněla.

„Říkají mi to i lidi v mém okolí. Já si to ale nemyslím, když se podívám ráno do zrcadla,“ pokorně reagovala zpěvačka na náš kompliment, jak jí to sluší. Zajímali jsme se o to, co by mohlo být zdrojem její rozjasněné pleti. „Asi to bude štěstím, které prožívám. Ona se pořád směje, a já se proto směju taky,“ řekla nám během otevření výstavy orchidejí v pražském skleníku Fata Morgana. 

Jandová je ráda, že svou dceru může kojit ještě v sedmi měsících, ráda by, aby to tak fungovalo co nejdéle. „Jde o to, co na to řekne moje tělo. Před časem jsem měla strach, že už asi moc kojit nebudu, ale najednou se to nějak obrátilo a zase jsem se rozkojila. Jsem za to moc ráda, zvlášť v tomhle období viróz, díky tomu má protilátky,“

Marta se snaží kvůli své dceři dodržovat zdravou životosprávu, zároveň to ale nechce příliš přehánět. „Když některé mé kamarádky kojily, tak si dělaly denně čerstvé zeleninové koktejly, já si ho udělám tak jednou týdně. Taky občas zhřeším a dám si třeba steak. Říkám si, že to, co je dobré pro mě, je dobré i pro ni. Nestravuju se na jedničku, ale dcera prospívá a to je dobře,“ říká.

Péče o dceru nijak nenarušuje Martino porotcování v Hlase Česko Slovenska. „Není to zase tak náročné, jak by se mohlo zdát. Většinou je natáčení odpoledne, přímé přenosy budou večer, a to už Maruška dávno spí. Díky tomu, že skvěle pomáhá tatínek, tak není vůbec problém,“ libuje si Marta.

Reklama

Další články

Načítám