Hlavní obsah
Článek

Kdo by si myslel, že s Miss ČR, moderátorkou pořadu Sama doma a maminkou dvouletého klučíka Lucií Křížkovou je na mejdanech nuda, mýlil by se. Občas si přečteme statusy na její sociální síti a nechybí v nich ani komentáře, jak je jí špatně po flámu a že už si nikdy, ale opravdu nikdy nedá zelenou.

My se s Luckou setkali ve Špindlerově Mlýně, kdy už byla druhý den mimo domov. "Dostala jsem pracovní nabídky, jezdím po celém Česku a ještě mě čekají další města, ale užívám si to. A doma výjimečně hlídá tatínek. Ale i když není doma, tak nemám problém s hlídáním. Když chci vyrazit ven s kamarády, syna Davida mi hlídá maminka," svěřila Lucka.

A jak takový Luciin výlet do společnosti vypadá? Alkoholu se rozhodně nezříká. "Začínám vínem a vždycky si říkám, že u něj i skončím. Pak se ale přejde ke kvalitním rumům a nakonec mě vždycky někdo přemluví a končí se u mojí oblíbené zelené. A podle toho vypadá i moje ráno," přiznala.

"Stalo se i to, že jsem přišla v půl šesté, ráda, že vůbec žiju, a už za dvě hodiny mi volala maminka, že David už je vzhůru a chce si se mnou povídat aspoň po telefonu. Přitom jsem v tu chvíli sama nevěděla, kdo a kde jsem," smála se.

A jaký je její recept na kocovinu? "Mám štěstí, že nezvracím. Ale zase do sebe vůbec nic nedostanu, takže vyprošťováky nepřipadají v úvahu. Nemůžu nic jíst ani pít, a tak se radši nehýbám a čekám, až to přejde," krčila rameny Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám