Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Matouš Ruml alias Lexa z Comebacku je otec od rodiny, ženil se v jednadvaceti a s manželkou mají již dvě děti. Pořád se ale umí pořádně odvázat, i když ke sjezdu na lyžích v trenkách v rámci tradičního závodu bikiny ski, který se o víkendu konal v Jasné v Nízkých Tatrách, se přemluvit nenechal. S prádlem se ovšem později seznámil, holky v hudebním klubu nadchla jeho přítomnost tak, že na něm přistála i podprsenka.

„Jsem sice herec, ale na takový exhibicionismus moc nejsem, navíc byla zima, sice lyžuji a tady jsem si užil ranní lyžování na manšestru a pak i skvělou snídani, která je součástí i Fresh Tracku, ale vše raději v lyžařské kombinéze. Lyžařské tratě jsou zde fakt perfektní, jsou alespoň dvakrát tak delší, než máme v Česku,“ prozradil herec, který je velký milovník lyžování, snowboard ale prý nikdy nezkusil.

Matouš miluje hory, navíc se přiženil do rodiny s chalupou v Krkonoších, která je docela daleko od civilizace, a prý si tam jezdí odpočinout. S manželkou tam prý strávili jedny z nejkrásnějších Vánoc. „To bylo tak před pěti lety, to byla manželka těhotná v sedmém měsíci a já jsem ji táhnul do kopce na samotu, byly to ale nejkrásnější Vánoce, které jsem kdy zažil, jen my dva na samotě, měli jsme jeden pro druhého pouze jeden dárek, protože jsme měli jen jednu tašku, ale bylo to poetické a noci tam jsou neuvěřitelně magické,“ vzpomíná na Vánoce na horách.

„Vždycky si odpočinu u fyzické práce, pamatuji si, že když jsem tam dělal kamennou cestičku, dal si pak vychlazené pivo ze studánky, byl to pro mě ten největší psychický odpočinek,“ uvedl herec po slavnostní předpremiéře nového filmu 10 pravidel jak sbalit holku, která se konala v nové kongresové hale v Grandu Jasná.

Ve snímku má první velkou filmovou roli. „Trošku nervozity tam asi je, jak ten snímek lidé přijmou a co mu řeknou, ale velký strach to není. Když to bude mít úspěch, určitě z toho budu trochu vnitřně rozechvělý, a když ne, tak si řeknu, že já jsem dal do toho maximum, co šlo,“ prozradil herec, který nedávno nazkoušel představení Víkend s Bohem.

„Víkend s Bohem je představení o nešťastném čtyřicátníkovi, který si pořád stěžuje na život, je to hra o tom, že se společnost pořád motá v nějakých problémech a bylo by na čase, aby lidé konečně začali brát věci tak, jak jsou,“ prozradil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám