Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tento videoklip opravdu nevznikl před 15 lety, kdy byla Jennifer Lopez (44) na počátku kariéry. Dvojnásobná maminka ovšem vypadá stále stejně skvěle.

Jedna z nejrajcovnějších zpěvaček celé historie populární hudby si dnes může dovolit před kamerou stejně žhavé záběry jako na konci 90. let, kdy vyslala do světa svůj první singl If You Had My Love. Za 15 let se toho na její vizáži příliš nezměnilo a Jennifer si může dovolit i odvážné kostýmy, které by na sebe oblékla jen málokterá žena jejího věku.

V nejnovějším videoklipu k písni I Luh Ya Papi se majitelka pozadí pojištěného na 300 miliónů dolarů pořádně rozdivočela a na záběrech z luxusní jachty se nechala obklopit svalnatými mládenci. Ti sice na svět přišli v době, kdy už Lopez byla dospělá žena, ale věkový rozdíl se díky jejímu božskému tělu ztratil.

Jennifer v současné době řeší rozvod se svým třetím manželem Marcem Anthonym, s nímž má šestiletá dvojčata Maxe a Emmu, a dokazuje, že má mužům stále co nabídnout. Nedávno předvedla podobně žhavé kousky v klipu s kolegou z hudební branže Rickym Martinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám