Hlavní obsah
Článek

Doba, kdy české modelky nepozřely téměř ani sousto a spekulovalo se o tom, že si ke štíhlosti kromě drastických diet pomáhají i konzumací kokainu, jsou pryč. Super.cz zjistil, že se místo toho toho vrhly na mnohem zdravější životní styl. Téměř všechny začaly pravidelně cvičit. "Tahle se aspoň můžeme pořádně najíst," shodly se Kateřina Průšová a Tereza Zimová.

Průšová chodí cvičit třikrát týdně. "Chodím do posilovny na thai box s trenérem. Běžné posilovací cviky se kvůli zvýšení tepové frekvence střídají s boxováním v rukavicích," vysvětlila. Od ledna je pravidelnou návštěvnicí fitness centra i účastnice "lovu na milionáře" Tereza Zimová.

"Vybrala jsem si kruhový trénink. S trenérkou cvičím dvakrát až třikrát týdně. Zhubla jsem šest kilo, ale hlavně se mi hodně zpevnily svaly. Děláme třeba osmdesát cviků na břicho," pochlubila se štíhlounká Tereza. Denně chodí na studiové hodiny do fitness centra Michaela Štoudková. "Trvá to už od září. Když jsou zajímavé kurzy, zajdu i dvakrát za den," svěřila.

Jiný sport volí už roky modelka s nejkrásnějším přírodním poprsím Martina Dvořáková. "Kvůli koním už skoro nestíhám nic jiného," svěřila. Koně upřednostňuje i bývalá Miss ČR Petra Minářová. Závodí v parkúru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám