Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpěvák nepřehlédnutelného zjevu Marilyn Manson letos oslavil 45. narozeniny a s přibývajícím věkem je stále častěji vidán ve své civilní podobě.

Kontroverzní interpret patřil k slavným hostům, které si herec Johnny Depp pozval na večírek oslavující jeho zasnoubení s Amber Heard, která po jeho boku nahradila maminku jeho dvou potomků Vanessu Paradis.

Návštěvníci významné společenské události ovšem netušili, s kým mají tu čest. Zpěvák, který své umělecké jméno odvodil od filmové hvězdy Marilyn Monroe a masového vraha Charlese Mansona, je totiž znám svou extravagantní vizáží. Při svých vystoupeních se stylizuje do odpudivého monstra a fanoušci jej znají s mrtvolně bledou pletí, barevně nesourodými kontaktními čočkami a výrazným líčením.

Při pohledu na Marilyna v civilu se ovšem mohlo zdát, že na večírek zavítala úplně jiná celebrita. Hudební strašák bez make-upu totiž neuvěřitelně připomínal Nicolase Cage. Ten se ve filmech Hadí oči, Con Air či Skála ovšem předvedl jako podstatně větší drsňák, aniž by se na něm museli vyřádit maskéři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám