Hlavní obsah
Článek

Nově otevřená plastická chirurgie Kliniky Yes Visage praskala českými a slovenskými celebritami doslova ve švech. Mezi těmi, kdo ji přišel otevřít, byla i Simona Krainová, která přiznala, že zvažuje plastiku.

Simona o plastice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Snažím se bříško vysportovat a jsem k sobě přísná. Ale když to třeba nepůjde, tak klidně vyhledám pomoc zdejšího zkušeného primáře Miroslava Krejči,“ přiznala Simona a dodala: „Spousta žen má po porodu povolené bříško s potrhanými vazy. Já mám za poslední čtyři roky za sebou dva porody a je mi jednačtyřicet let. Mám soudnost, můžu cvičit a cvičit, ale to prostě nevycvičíš. Takže když jsou metody, které ty povolené svaly zpět stáhnou k sobě a bříško zpevní, proč by se měl člověk do nekonečna trápit. V zahraničí je to běžná praxe, takže jdu cvičit a když to nezabere, půjdu za panem doktorem Krejčou tady na kliniku,“ uzavírá téma o plastice Simona Krainová.

Zákroky, co zajímají celebrity

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika Yes Visage ale nabízí veškeré spektrum nejmodernějších postupů a metod plasticko-chirurgických zákroků. Nejvíce celebrity zaujaly zákroky se zaměřením na ladné křivky, tedy moderní liposukce všech tělesných partií, kompletní rekonstrukce břicha, jako je abdominoplastika, moderní lipotransfer, kdy se z odebraného nechtěného tuku dají tvarovat jiné partie jako prsa, obličejové kontury, zadeček nebo třeba rty. Dále v nabídce zaujaly korekce očního okolí jako víčka a browlifty, facelifty a jiné zákroky upravující tvar obličeje, odstranění vrásek a zvýraznění kontur. Mezi ženami je samozřejmě vždy aktuální moderní zvětšení, zmenšení nebo modelace tvaru prsou, včetně již zmíněné možnosti vylepšení velikosti vlastním tukem. Tématem, o kterém se trochu šeptalo, pak byly zákroky intimní oblasti.

Plastický chirurg celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová plastická chirurgie Kliniky Yes Visage pracuje se špičkovou technologií a plně vybaveným zázemím současné moderní kliniky pod vedením mezinárodně uznávaného specialisty a předního českého plastického chirurga s léty praxe, primáře MUDr. Miroslava Krejči, Ph.D. Ten je vyhledávaným specialistou až s 800 úspěšně provedenými operačními zákroky estetické a rekonstrukční chirurgie ročně. Jeho moderní profesionální přístup zahrnuje i individuální řešení s důrazem na bezpečnost a šetrnost pro klienta. I proto se těší velké důvěře také mezi veřejně známými osobnostmi a celebritami.

Známé tváře volí profesionály

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika Yes Visage je se svými dvěma pobočkami v Praze, a pak v Brně, Ostravě a Bratislavě, největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Svým klientům poskytuje veškerou komplexní kvalifikovanou péči od prvních úprav, které lze řešit pouze neinvazivně, přes miniinvazivní zákroky až po zákroky vyžadující plastického chirurga. U všech typů služeb je samozřejmostí stejná kvalita, diskrétní individuální přístup, nadstandardní péče s důrazem na bezpečnost a šetrnost pro klienta. Klinika Yes Visage nezklamala důvěru ani mnoha veřejně známých osobností. Mezi spokojené klienty kliniky a primáře Krejči spolu s primářkou Kavkovou patří například i Simona Krainová, Lucie Bílá, Marta Jandová, Alice Bendová, Veronika Freimanová, Iva Kubelková, Michal David a velká spousta dalších jmen.

Nová prsa, facelift nebo odstranění bříška zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyhrajte si svou vysněnou proměnu. Nové bříško nebo třeba nová prsa zcela zdarma z rukou profesionálů! Soutěžte o proměnu dle vašeho přání se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám