Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Andreou Verešovou (43) jsme se potkali ve Špindlerově Mlýně, kde strávila prakticky celou zimu. A prý na lyžích, i když sněhové podmínky nebyly zrovna ideální. "Nebylo to tak hrozné, ty poslední týdny jsme si užili krásné jarní lyžování," míní Andrea, která má teď plnou hlavu, a hlavně ústa příprav na moderování VIP zpráv.

"Dostala jsem podmínku, že musím moderovat v češtině, což je pro mne těžké. Žiju tady sice poměrně dlouho, ale češtině jsem se vyhýbala. S dětmi mluvím doma slovensky, stejně jako s rodinou a přáteli. Tak mám učitelku a snažím se češtinu vypilovat, jak to jen jde. Na kritiku jsem ale připravená," řekla Super.cz Andrea.

A co jí dělá největší problém? "Omlouvám se všem, kterým to bude drásat uši. Je to náročné, čeština není lehká. Jiný rytmus, jiný přízvuk, jiné spojování předložek. Když člověk nemluví, je to o to horší. Musí to jít za pochodu," míní.

Kdy ji ale poprvé uvidíme na obrazovce, ještě neví. "Natáčím seriál, mám nasmlouvané kampaně, jsem tváří nové značky, mám před sebou přehlídky, také jsem tváří bratislavských módních dní, takže najít vhodné termíny a vhodné dny je dost těžké," krčila rameny Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám