Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kubařová se konečně pochlubila svým novým přítelem, kvůli kterému před dvěma měsíci opustila o sedmnáct let staršího režiséra Karla Janáka. Pro filmaře byl rozchod velkým překvapením, trápení ale nakonec zužitkoval ve svém novém filmu 10 pravidel jak sbalit holku.

Kubařová si opět vybrala partnera od fochu. Prý už tři měsíce chodí s uměleckým ředitelem Městského divadla Mladá Boleslav Pavlem Khekem. S novým partnerem se hvězda filmu Ženy v pokušení nebo pohádky Nejkrásnější hádanka ukázala u příležitosti odstartování pravidelné laser show v největším českém aquaparku. „Náš vztah netrvá dlouho, chodíme spolu teprve tři měsíce, ale já mám pocit, že je to osudový vztah," nechala se slyšet Veronika.

Ano, počítáte správně, pokud se herečka s režisérem rozešla před dvěma měsíci a už čtvrt roku chodí s divadelním ředitelem, tak to musela měsíc táhnout s oběma. Možná, že to je právě ten důvod, proč Janák nesl rozchod tak těžce.

Kubařová a Khek se znají již pět let, ale až nyní mezi nimi přeskočila jiskra. „Láska je opravdu nevyzpytatelná a nikdy nevíte, čím vás překvapí," dodává s úsměvem po uši zamilovaná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám