Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) odjela s manželem Karlem na zimní dovolenou do Vysokých Tater. Dvojice do hotelu vzala jen svého staršího syna Maxe (3,5). Někomu by se mohlo zdát zvláštní, že si rodina neužívala zimních radovánek v plném počtu, Simona na to má ale své vysvětlení.

„Byli jsme jen s Maxíkem, protože Bruno, náš terorista, jak mu říkáme, zůstal u babičky v Bratislavě," říká Simona. „Měli jsme konečně čas se věnovat jen Maxíkovi. Já mám ráda si tu péči občas rozdělit a věnovat ji jen jednomu dítěti. Daleko víc věcí se dozvíš a i předáš, vyměníte si tak informace."

Krainová neměla problém opustit syna na několik dní, neboť věděla, že je v dobrých rukou u její tchyně Želmíry. „V roce a půl nemáš problém. Brunovi stačí, když má rohlík, čokoládu a hlavně lásku. Karlova maminka je přepečlivá. Když má vnoučky na hlídání, tak se jim věnuje nonstop. Ona je učitelka a přesně ví, jaké metody zvolit. Krásně si s nimi hraje a rozvíjí je. Jsem moc ráda, že jsem jí Bruna dala," říká Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám