Hlavní obsah
Článek

Poslední roky Petra Němcová (44) nikdy nechybí v Los Angeles v době, kdy probíhá udílení Oscarů, a ani letos neudělala výjimku. Jako správná filantropka navštívila i tento rok vyhlášený večírek Eltona Johna, jehož smyslem je podpora boje s nemocí AIDS.

Na večírek, který se konal již po dvanácté, a za dobu jeho existence bylo ve prospěch nadace vybráno přes čtyřicet miliónů dolarů, zamířily takové hvězdy jako Britney Spears, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Nicole Kidman a Keith Urban nebo Katy Perry.

Když Petra nedávno zavítala do Prahy, aby zde otevřela vlajkovou prodejnu známé americké oděvní značky, tak se nám svěřila, že si letos párty skvěle užila. Hlavním důvodem byla přítomnost její kamarádky, rovněž světově známé topmodelky Karolíny Kurkové (40). „Bylo to super. Viděla jsem tam hodně kamarádů, Karolínu Kurkovou a další modelky. Jsem ráda, když můžu potkat své kamarády," řekla Super.cz.

Němcová si dokonce potěžkala skutečnou sošku Oscara. „Soška vypadá, že je hubená, ale je vážně těžká," prohlásila se zvonivým smíchem.

Zlatá zář herecké trofeje supermodelku neoslnila natolik, aby si přála získat vlastní cenu. Herectví prý není její ambicí. „Nemám herecký talent a nemám ani čas se této kariéře věnovat. Člověk tohle řemeslo musí dělat na sto dvacet procent. Já už mám svou charitu, firmu, módu, jsem ambasadorkou Haiti, takže si myslím, že už toho mám na svém talíři hodně," řekla v našem video rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám