Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podobně úžasného výsledku dosáhl jeden z našich zákazníků, když s koktejlem ze zelené kávy zhubnul za 3 měsíce ze 140 na 125,5 kg. Když začnete hned, můžete být do doby odkládání svršků krásné a štíhlé. Stačí mít vůli, správné prostředky a nezapomenout na důležitou detoxikaci organismu! Také doporučujeme zajistit si dobrou náladu a vitalitu. Ptáte se jak? To se dozvíte v našem článku.

Hubnutí je nyní ještě rychlejší s revolučním koktejlem ze zelené kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některým lidem nevyhovuje polykání tablet, proto jsme na jejich přání vytvořili revoluční produkt - Green Coffee Plus v podobě koktejlu. Vychází ze stejné receptury jako mnohokrát ověřený Green Coffee v tabletách, ale tělo ho lépe přijímá. Rychleji se vstřebává, skvěle zasytí a dodá tělu k dietě tolik potřebné tekutiny. Má lahodnou chuť i přes to, že neobsahuje žádný cukr. Tento unikátní shake s příchutí čokolády můžete koupit za akčních 379 Kč!

Zelený ječmen vám dodá důležitý pocit vitality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste byla krásná, musíte se také krásně cítit. Pro to je důležitý zdravý spánek a pocit vitality. Extrakt ze zeleného ječmene se používá při překyselení žaludku, migréně a nespavosti. Mladý zelený ječmen obsahuje antioxidační vitamíny, enzymy prospěšné pro správnou činnost organismu a důležité minerály jako železo, vápník, hořčík a fosfor. Dokáže vás zbavit únavy a působí blahodárně na obranyschopnost organismu. Extrakt z ekologicky pěstovaného ječmene můžete zakoupit za akční cenu 349 Kč!

Chraňte svůj zrak před šedým zákalem a dalšími nemocemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oči jsou díky působení ultrafialového záření ohroženy působením volných radikálů. Lutein jako antioxidant patří do stejné rodiny prospěšných látek jako betakaroten. Díky tomu, že se po vstřebání do těla váže na dvě místa v očích, hraje významnou roli v jejich ochraně. Funguje jako účinná prevence šedého zákalu a snižuje jeho riziko až o 66 %. Nechrání ale jen zrak, ale i další orgány a podporuje proces látkové přeměny. Můžete ho koupit za 299 Kč!

Pro pevné poprsí nepotřebujete plastického chirurga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít krásné a plné poprsí. Pro svůj sen se však nemusíte hned svěřovat do rukou plastických chirurgů. Existují čistě přírodní cesty, jak efektivně pečovat o svůj dekolt bez invazivních metod, jehel a skalpelů. Bustin díky unikátní směsi čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění prsní tkáně a současně nárůst jejího objemu. Zakoupit ho můžete za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč.

Další články

Načítám