Hlavní obsah
Článek

Už jste někdy měli sex na jídelním stole? Vyzkoušejte to a budete překvapení mocností vzrušujícího zážitku! Ale nejen stůl, i ostatní nábytek v našich domácnostech přímo láká k milostným hrátkám. A to obzvlášť v těchto dnech, kdy v nás jarní sluníčko probouzí touhy a erotické fantazie. Milujte se a množte se, v kuchyni, obýváku, koupelně i ložnici a objevujte netušené možnosti vašeho nábytku!

Večeře při svíčkách? Chce to bytelný stůl!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K nejhezčím chvílím ve vztahu patří romantická večeře ve dvou. Nazdobená tabule, hořící svíčky, chutné menu a lahvinka dobrého vína. Pak druhá a sluncem probuzené hormony s námi začínají dělat divy. Nač ztrácet čas přesunem do ložnice, když máme pořádný stůl, přímo vybízející k ukojení vášně! Jako stvořený pro tyto chvíle je stůl z jídelního setu Tony. Poctivý bukový masiv vydrží vše, a když vám rozměrná stolní deska nebude stačit, můžete vyzkoušet i možnosti čtyř pohodlně polstrovaných židlí.

Nevěra není ideální, vždy hrozí průšvih!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řadě lidí jeden sexuální partner v životě nestačí. Je-li člověk svobodný, nic se neděje, horší situace ale nastává u stálých partnerů. To pak dochází k absurdním chvílím, jako když se načapaní milenci schovávají ve skříních. Třeba do takové šatní skříně Livorno by se jich mohlo ukrýt hned několik. Je v ní spousta úložného prostoru, důmyslně rozděleného na prostřední velkou část se šatní tyčí a rozměrné police po stranách. Praktické posuvné dveře jsou navíc v momentě a ve vší tichosti zavřené.

Krev umí rozproudit i žhavá filmová scéna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi se s partnerem koukáte na filmy pěkně v pohodlí domova? Tak jistě víte, že kinematografie se na útulném gauči může lehce změnit v propletenec těl. Stačí trocha filmové erotiky, přeskočí jiskra a hlavními hrdiny jste rázem vy. Výhodu pak má ten, kdo si může ze své sedačky udělat prostorné lůžko. Rozkládací sedačku Lito přeměníte v plnohodnotnou postel několika rychlými pohyby a během okamžiku tak získáte spoustu místa na vášnivé radovánky až do rána. Vyzkoušejte spolu její láskyplnou náruč!

Nejlepší to stejně je na pořádné posteli!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina z nás si sladké chvíle tělesné rozkoše nejvíc užívá ve své ložnici. V důvěrně známé posteli se nejlépe uvolníme a popustíme uzdu chtíči bez obav z toho, že by nás měl někdo náhle vyrušit. Jako dělaná pro všechny sexuální přeborníky i něžné milence je manželská postel Maurits, vyrobená ze dřeva borovice. Je dostatečně prostorná, pohodlná, bytelná a vybavená chytře naklopeným čelem. Její součástí jsou i stylové noční stolky a kromě velikosti ložné plochy si můžete vybrat také barvu moření.

Tatínku, je to kluk, můžete začít slavit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není se čemu divit, že se vždycky koncem roku rodí tolik dětí. Je to následkem očarování naší mysli svěží jarní přírodou. Když novopečený otec vystřízliví, čeká ho obvykle otázka, kam potomka ubytovat, když už ho přivedl na svět. Kolíbka se ještě pohodlně vejde do ložnice, ale co dál? Ideálním řešením je kompletní dětský pokoj Liana, nabízející vše, co dítě potřebuje. Velkou šatní skříň, prostorný regál, skříňku na prádlo i hračky, televizní stolek a také polici. Dopřejte svým dětem to nejlepší!

Další články

Načítám