Hlavní obsah
Článek

Bizarní americká rodinka, jejíž život upoutal k židlím před obrazovkami milióny diváků, zase jednou zaperlila. Loňský Halloween v jejich podání opravdu pobavil, udělali ze sebe totiž jiný rodinný klan z reality show - Kardashianky. Zatímco třiatřicetiletá ‚matka pluku‘ zvaná Mama June se převlékla za svou stejně starou konkurentku Kim Kardashian, její ještě proslulejší dcera Alana přezdívaná Honey Boo Boo se vydávala pro změnu za matku celého slavného rodu Kris Jenner.

Jelikož se podobné reality show vysílají se značným časovým odstupem, došlo na halloweenskou epizodu série známé jako Here Comes Honey Boo Boo až nyní. Vysílala se ve čtvrtek večer. Stejně jako malá Alana ani June rozhodně netrpí nízkým sebevědomím, což opět potvrdila svými řečmi, když se začala s Kim Kardashian srovnávat.

„Obě máme velké zadky. Tohle je ta větší verze. Větší a lepší,“ fandila si June a ukazovala na své macaté půlky. V komparaci ale pokračovala dál: „Já a Kim jsme si podobné, protože máme nemanželské děti.“

Ostatní členové rodiny se rovněž převlékli za někoho z Kardashianů a Jennerů a vy se na tu 'podobu' můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám