Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Diváky milovaný herec Luděk Sobota (70) býval plodný muž, takže se může pyšnit dvěma mužskými potomky. Jedním z nich je i devětačtyřicetiletý Robert. Múzy ho nepolíbily stejně jako otce, zato se věnuje erotickému psaní!

Právě totiž vydal erotický román Posedlí, který mu pokřtil i táta. „Stejně jako táta jsem takový plachý. Zatímco on to v sobě kvůli hraní dokázal překonat, já s tím stále zápasím. A co se týče knížky, tak říkal, že ho překvapilo, čemu se věnuju. Že tichá voda břehy mele. On se vždy sexu jen hojně věnoval, já o něm i píšu,“ svěřil se nám se smíchem Robert Sobota.

S ním si slavný herec užil svoje. Když se rozvedl se svou první ženou a Robertovou matkou, zůstal mu šestnáctiletý puberťák, s nímž mlátily hormony, na krku.

„Měl se mnou docela práce. A když se k nám nastěhovala jeho budoucí manželka Adriana, která je jen o tři roky starší než já, nebyla to ideální konstelace. Těžko jsem se přizpůsoboval tomu, že se z ní stala paní domu. Teď už je vše v pořádku, rádi se vidíme,“ řekl nám Sobotův syn.

Po otci zdědil nejen plachou povahu, ale částečně i vizáž. „Všechno má svoje pro i proti. Třeba na vojně se důstojníci vozili po lidech, kteří byli profláklí. Ale známý táta mi přinesl i výhody,“ dodal potomek Luďka Soboty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám