Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ani rok, co jsme se pozastavovali nad proměnou Scarlett Johansson (39) během natáčení snímku Captain America: Návrat prvního Avengera. Herečce, která vždy platila za jednu z nejobdařenějších v Hollywoodu, se pod tílkem rýsovaly stěží dvojky. Během čtvrteční premiéry stejného snímku však udivovala opět naditým dekoltem.

Producenti potvrdili šuškandu, že je herečka v radostném očekávání a snoubenci Romainu Dauriacovi porodí prvního potomka, a přestože je teprve na počátku těhotenství, její ňadra už závratnou rychlostí nabývají na objemu.

Není divu, že se nastávající maminka během losangeleské premiéry stala zlatým hřebem večera a upírány na ni byly pohledy snad všech zúčastněných. Nechme se překvapit, zda se pokračování akčního sci-fi se Scarlett, Chrisem Evanem či Samuelem L. Jacksonem dočká podobného úspěchu jako Captain America: První Avenger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám