Hlavní obsah
Článek

Nad dokonalým hereckým párem Halle Berry (57) a Olivierem Martinezem (48) se údajně snášejí mračna. Manželé, kterým se před půl rokem narodilo jejich první společné dítě, syn Maceo, podle zdrojů z okolí procházejí krizí a téměř spolu netráví čas. Ve středu byl například Martinez spatřen, jak sám večeří v oblíbené restauraci své partnerky RivaBella ve West Hollywoodu.

Magazín Star přišel k informacím, že manželé dokonce mají žít odděleně, jelikož se nedokáží přestat hádat. Je to už několik měsíců, co spolu naposledy vyrazili do společnosti. V divadle Pantages byli již 7. prosince, od té doby se separují. Například před dvěma týdny Halle absolvovala několik párty pořádaných k Oscarům sama, a dokonce i snubní prsten měla sundaný.

„Několikrát se opravdu ostře pohádali, z každé maličkosti udělají aféru. Olivier si myslí, že Halle tráví příliš mnoho času prací a snahou zhubnout po porodu a nestará se o jejich dítě tak, jak by chtěl. A ona je už unavená, že jí stále říká, co má dělat. Oba jsou horké hlavy,“ sdělila deníku Star hereččina kamarádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám