Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně jsme z Terezy Chlebovské (33) dostali informaci, že už není single. Totožnost svého partnera si ale Česká Miss 2012 nechávala pro sebe. Lidé v jejím okolí si špitali, že by jejím novým vyvoleným mohl být profesionální sportovec. Bylo by to logické, neboť kráska nově funguje jako reportérka přenosů Ligy mistrů a díky svému otci, fotbalovému rozhodčímu, má k zelenému sportu velmi blízko.

Až nyní se provalilo, že modelka chodí s obráncem fotbalové Sparty Pavlem Kadeřábkem (21). „Je to tak, vídáme se," svěřila se Super.cz Tereza a jedním dechem dodala: „Je to zatím v začátcích, ale konkrétní být nechci. Svoje soukromí s médii nerozebírám."

Nám se přece jen podařilo z královny krásy nakonec vytáhnout, že s rychlonohým obráncem lídra ligy chodí už několik měsíců. Zatím dvojice neplánuje, kdy se poprvé objeví oficiálně na veřejnosti jako pár, ale nabízelo by se finále desátého ročníku České Miss, které proběhne 29. března v Hudebním divadle Karlín.

Reklama

Další články

Načítám