Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco královští manželé William (41) s Kate (42) si právě užívají dovolenou na Maledivách, Pippa Middleton (40) se alespoň částečně ujala jejich role a účastní se významných událostí, jako byla například pocta zesnulému anglickému žurnalistovi, komikovi, spisovateli a televiznímu moderátorovi Siru Davidu Frostovi. Ten zemřel loni v srpnu ve věku 74 let na zástavu srdce během plavby výletní lodí MS Queen Elizabeth.

Jako poděkování za jeho životní přínos v mnoha odvětvích a vzpomínku na výjimečně vzdělaného a schopného muže, který vedl diskuze s politiky i americkými prezidenty, bylo do Westminsterského opatství pozváno na dva tisíce hostů. Mezi zúčastněnými nechyběli princ Charles s chotí Camillou včetně dalších členů britské královské rodiny, mnozí přední novináři, televizní osobnosti, politici, herečky jako Joanna Lumley nebo Sienna Miller či modelka Lara Stone s manželem Davidem Williamsem.

Jednou z ozdob celé akce se stala právě Pippa, která jako by se nechala inspirovat starší sestrou. Ta má jednobarevné propínací šaty řešené spíš jako lehké kabátky opásané stuhou v oblibě. Mnohé Angličanky se její nenucenou eleganci snaží napodobit, ale jen málokterá má tak útlou postavu, aby na ní tyto modely vynikly. Pippa ale její vznešenost vystihla dokonale.

Reklama

Další články

Načítám