Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když Pavlíně jen o vlásek uniklo vítězství ve VyVolených, rozhodla se své zkušenosti zúročit v další reality show. X Factor ovšem vyžaduje hudební talent, který sympatická Pavlína navzdory studiu konzervatoře postrádá.

Když se objevila možnost opět proniknout na televizní obrazovku, Pavlína neváhala ani chvíli a s partnerkou Mirkou dorazila na casting, který jí měl otevřít cestu do hudebního šoubyznysu. Účastnice VyVolených byla oproti jiným soutěžícím díky svému vzdělání ve výhodě, ale nakonec se ukázalo, že studium klasického zpěvu jí úspěch nezaručí.

Před porotu Pavlína nastoupila v dobré náladě a bylo znát, že po VyVolených zhubla. Když ovšem prozradila, že si vybrala píseň Rolling in the Deep od Adele, bylo zle. „To je nejtěžší skladba na světě,“ varoval ji Otto Klempíř.

Pavlíně ovšem nechybělo sebevědomí a operním hlasem spustila svou nepovedenou variaci na známý hit. Už po prvních falešných tónech si ale Celeste Buckingham zacpala uši a Sisa Sklovska nasadila pohrdavý výraz.

Ondřej Brzobohatý její utrápené vystoupení předčasně ukončil a taktně jí doporučil, aby se raději věnovala opeře a nepokoušela se o populární hudbu. „Druhé místo ve vile pro tebe byl famózní úspěch, tady to druhé místo nebude,“ zazní v neděli Klempířův verdikt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám