Hlavní obsah
Článek

Prince Harryho (39) čekají krušné časy. Rozhodl se totiž, že se jako pilot bojového vrtulníku Apache vrátí do válkou zmítaného Afghánistánu, odkud byl v roce 2008 narychlo stažen poté, co bylo jeho nasazení vyzrazeno.

Ještě než se mladší syn prince Charlese (62) na nebezpečnou misi příští rok vydá, čeká ho šílený výcvik v pusté krajině velšského národního parku Brecon Beacons. Příslušníci speciálních jednotek SAS na nebohého Harryho poštvou psy, budou jej mučit a ponižovat. Princ si tak vyzkouší, co ho čeká, bude-li sestřelen nad nepřátelským územím.

Vojáci budou urozeného pilota týrat spánkovou deprivací, vystaví ho bílému šumu, což je oblíbená metoda, jak zajatce zmást před výslechem.

Zdroj v SAS deníku The Daily Mail sdělil, že Harry bude během výcviku vybaven pouze balíčkem poslední záchrany, který obsahuje například mapu vytištěnou na hedvábí, past, aby si mohl ulovit potravu nebo zlaté mince, za něž se může pokusit vykoupit ze zajetí.

Pokud nepřátelé Harryho přeci jen chytí, nesmí jim sdělit víc, než své jméno, hodnost, věk a číslo.

„Všechny citlivé záležitosti týkající se jeho rodiny a milostného života budou rozdrceny, abychom viděli, jak to zvládá. To, že mu budou říkat zrzku, bude jeho nejmenší problém,“ sdělil zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám